“Turizmə və Milli Mətbəxin İnkişafına Dəstək” İctimai Birliyi yaradılıb
“Turizmə və Milli Mətbəxin İnkişafına Dəstək” İctimai Birliyi yaradılıb.
“DAİR Hotellər və Restoranlar Assosiasiyası”nın sədri Samir Dübəndi bildirib ki, içtimai təşkilat Azərbaycanda qastroturizmın inkişafına təkan vermək ideyasını prioritet hesab edir.
"Qastroturizmin inkişafı üçün ölkədə bütün tələb olunan imkanlar var. Bunlar həm Azərbaycanın zəngin mətbəxi, həm xalqın qonaqpərvərliyi və bu turizm növünün kompleks inkişafı üçün tələb edilən digər turizm ehtiyatlarıdır. Ölkədə turizmin inkişafını qastronomiyasız təsəvvür etmək mümkün deyil. Biz əminik ki, qastroturizm digər turizm növlərini yaxın gələcəkdə bir sıra göstəricilər üzrə qabaqlayacaq." - Samir Dübəndi 21 Avqust, 2018-ci il tarixində Boulevard Hotelində keçirilmiş Azərbaycan Aşpazlarının İlk Konqresində çıxışında qeyd etmişdir.
Müştərilərin xəbərləri
SON XƏBƏRLƏR
-
8 saat əvvəl
Bank Respublika ABŞ-də Azəbaycanın ilk bankçılıq missiyasında iştirak etdi
-
14 saat əvvəl
Vaşinqtonda "Rabitəbank" və “Bank of New York Mellon” arasında görüş keçirilib
- 1 gün əvvəl
-
1 gün əvvəl
Bakı Fond Birjası “2024-2026-cı illər üzrə Strateji İnkişaf Planı”nı təqdim etdi
- 1 gün əvvəl
-
1 gün əvvəl
SOCAR və “Qazprom”un prezidentləri qaz sahəsində əməkdaşlığı müzakirə edib
-
1 gün əvvəl
“Rox Motor” avtomobil brendi artıq rəsmi olaraq Azərbaycanda!
-
1 gün əvvəl
Sahəsi 2 hektar olan qum-çınqıl yatağı cəmi 14 min manata şirkətin istifadəsinə verildi
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
- 1 gün əvvəl
-
1 gün əvvəl
"Əlavə sərmayə qoyuruq ki, Avropa ölkələrini qaz təchizatı məsələsində dəstəkləyək"